Follower's

[1/2/20011][8:39 AM]
I'm offline
haiii

Saturday, September 26, 2009

Kisah Malam Pertama Aku

Malam pertama aku biasa jer…

Aku yang bukak kan, pastu gosok-gosok belek-belek yang mane patut, push the right button, pastu cucuk terus main. Takde maknanya dah nak kiss kiss dulu. Aku tak tahan dah pasal lama sangat dah aku tunggu. Dekat setengah tahun jugak la kumpul duit…

First main terkial-kial gak la cari tempat mana yang harus tekan. Dalam setengah jam camtu ok dah. Dah familiar la orang kata. First time main dekat 3 jam aku balun sampai panas giler. Hehehehe

Itu laa pengalaman malam pertama aku main PS2 mase baru beli 5 tahun sudah…


Don't forget to comment when you are done reading

15 comments:

joegrimjow said...

ps je?
bukan Wii?
potong i tambah fe

miss lolly a.k.a luvfareda said...

grrrrrrrrrr?

ohho. kamu jgn nakal dgn ps tu oke?

meo188 said...

siotnye tajuk... sye dah nk oh yeah2 dah tadi. harharharharharamjadah!

nurain said...

hihi..

double meaning tol!

♥ana_bp86♥ said...

erkss????[uat mke pelik]

hik....0.0

Kasawari said...

ermmm baru no 2.. lum malam pertama dengan no 3 lagi!! ha ha....

AiE bAhRi said...

ni ada unsur 18SG ni...=)

Amer Aan said...

joe,
dgn wife..
secret..
hehe..

lolly,
hehe..

meo,
yeahhhhhhhhh:P

nurain,
hehe..

ana,
haha..

kasawari,
klu no 3 lg..
dasat kot...
hehe..

aie,
hehe..

iEn said...

heh syok noh ada ps2 hehe.. slmt hari raya juga :)

Amer Aan said...

hehe...
slmt hari raya..

Along Arman said...

hoh! cerita bikin saspen jer..

Amer Aan said...

saje buat saspen...
hehe..:P

HonEyBuNNy said...

hahhahha..egtkn apa td.....ish2...

Amer Aan said...

hehe..

HonEyBuNNy said...

hahahhhaha...mcm2 lah..hiihi