Follower's

[1/2/20011][8:39 AM]
I'm offline
haiii

Saturday, August 8, 2009

Gambar-gambar lucu dalam sukan

Kita selalu digembar-gemburkan dengan sukan akan menyihatkan tubuh badan. Cuma kita tak diberitahu, dalam sukan ada macam-macam. Ini adalah sebab mengapa kalau korang nak gunakan alasan untuk tidak bersukan!


Management stadium kalau masih tak jumpa sebab mengapa tiket tak laku, baik letak jawatan dan jadi janitor!

Pemain pertama: Kau tengok Ultraman semalam. Dia kasi lazer, berkecai raksasa tu. Pemain kedua: Wow, tak sangka I you pun minat Ultraman!

Tengok yang mana sampai dulu kat muka kau. Bola atau kasut aku!


Ok, ini mungkin antara sebab kenapa Barthez digugur daripada pasukan utama Manchester United.


Aku tak nak cakap apa-apa. Tapi bola aku masuk dalam seluar kau!

Kau ni nak apa sebenarnya? Nak bola atau saja nak malukan aku?

Ni nak buat benda tak senonoh pun depan khalayak ramai ke?


Kenapa ketiak aku rasa basah semacam saja?


Don't forget to comment when you are done reading

18 comments:

Along Arman said...

wekkk... kotor jer die gi jilar ketiak mamat tuh..
isk isk.. yang tangan duk dlm seluar tu apa hel nya plak tuh? ayya.. tak snonoh betul la omputih nie..

Amer Aan said...

tu la..
lwk gak diorang ni..
haha..

CikYana(",) said...

yuckk
gelinye
omputeh ni amat2 xsenonoh la

Amer Aan said...

omputeh mmg x senonoh pon..

CikYana(",) said...

nsb baik org melayu msh berperangai senonoh
hihihihi

Abir Abhar said...

kelaka la..
hehe

Amer Aan said...

cikyana,
org kte x sama..
ngan diorang..

abir,
ye..
mmg klakar pon..
haha..

Sis-Lin said...

ayooo dlm byk2 ni..x tahan geli tgk jilat ketiak tu..x senonoh..uwekkkk

mae said...

sukan btul2 mnyihatkan ketiak dan...

imHepPie said...
This comment has been removed by the author.
imHepPie said...
This comment has been removed by the author.
imHepPie said...

huhu..gila klako..wekkkk..geli dowh..huhu...

boley ar wat umah tpi stadium besok2 kolek sorg 20sen je..pokcik kayo!!wahaha

Amer Aan said...

lin,
nseb baek bkn org kite..

mae,
btul..
dan apa mae?..

imheppie,
ahahah..

AiE bAhRi said...

lawak tul la ..

ada gak aksi lucah melampau..hehehe

~ mizzAmy ~ said...

hahahahaha... mana lah amer ciluk gambar2 nih..

Amer Aan said...

aie,
lwak2..

kak amy,
sy cilok kt variasi blog..
hehe..

Cik Angah said...

uit..kelakar lah..!! hahaha

Amer Aan said...

klakar je..
diorang tu kn..