Follower's

[1/2/20011][8:39 AM]
I'm offline
haiii

Tuesday, March 10, 2009

Tag oh tag

Tag...kenapa kau muncul di saat aku ingin selamatkan orang...haha berhenti melalut....hehe sekarang saya menerima tag dari seorang blogger namanya Cik Peanut...baru je kenal dengan dia ni so salam perkenalan...

Ini tagnya...

Tanda

Tanda kamu badmood

  • Buat kerja tak berfaedah...macam lompat banggunan ke banggunan..:P
Tanda kamu marah
  • Mendiamkan diri..tanpa senyuman langsung....
Tanda kamu sinting?
  • What?...i dont understand...
Tanda2 kamu malu
  • Tak nak bagitau...boleh...hehe
Tanda2 kamu sedang cemburu...
  • Kalau awek call je cakap macam ni"erm, tak pelah bye2x.." tanpa sebarang alasan yang kukuh..saya pergi rumah dia...berbincang...kalau jawapan dia tak memuaskan hati saya mula la nak jadi green arrow..panah je awek tu...haha padan muka..:P
Tanda2 kamu sedang sedih-
  • Menyendiri
Tanda2 kamu gembira
  • Pergi disko...haha takde la......

APA

Apa warna baju kamu pakai sekarang?
  • Baju warne putih...seluar panjang warna hitam
Apakah kamu termasuk dalam orang yang suka shopping?
  • Tidak....
Adakah kamu percaya love at first sight?
  • Mula-mulanya percaya...sekarang percaya yang kat atas je..
Apa ingin kamu lakukan sekarang?
  • Tengah jawab tag la...
Apa rase di hati kamu sekarang?
  • Jap..kena makan dulu...tak tahu pe rase..

BILA

Bila pertama kali kamu dilahirkan di dunia?
  • 18 Dis 1987..masa tu otomen chime sibuk lawan dengan raksasa....haha:P
Bila saat terindah dalam hidup kamu?
  • Masa pergi dating kat rumah si dia...hehe
Bila kali terakhir kamu dimarahi ibubapa?
  • Masa darjah 6 kot...
Bila kamu akan married?
  • Mybe arini kot...ekekek...tak tahu lagi la...

BAGAIMANA

Bagaimana jika ada orang buat kamu sakit ati?
  • Mula la penyakit m (mengamuk) menguasai diri..argggggggh...haha...tak masuk ke tahap tu lagi..just diam je...

Bagaimana jika ada orang cakap kamu lawa/hensem?
  • Nak buat macam mana...dah ditakdirkan hensem...hehe...riak la pula
Bagaimana jika ada teman kamu meninggalkan kamu?
  • Cari awek lain...haha:P
Bagaimana jika ada orang tidak sukakan kamu?
  • Kalau kat tempat kerja...lantak la...
Bagaimana jika kamu bangun tido, kamu di kelilingi api?
  • Apa lagi tiup la...hehe
Bagaimana jika kamu keseorangan?
  • Rilek la.....saya tak akan buat perkara yang tidak berfaedah

SIAPA?
  • Hmm...nak tag siapa ya...tak nak la tag sesiapa...tapi ingat...i'm watching you...haha..opsss...hehe


Don't forget to comment when you are done reading

8 comments:

chimera said...

lahir masa zaman kegemilangan atromen saya ke??? huh!! muda sgt lagi lah... hehe... tak leh menikah lagi ni... heheheh tunggu tua sikit lagi ya.

Amer Aan said...

ya..
haha..
sy muda lg
lmbt lg nk kawen..
cma bercinta dlu..
hehe

~ mizzAmy ~ said...

~ rajin nor bab2 jawab tag. :P ~

cIk JanNah said...

Kalau awek call je cakap macam ni"erm, tak pelah bye2x.." tanpa sebarang alasan yang kukuh..saya pergi rumah dia...berbincang...kalau jawapan dia tak memuaskan hati saya mula la nak jadi green arrow..panah je awek tu...haha padan muka..:P

green arrow??
cian gler awex tuh~
hahaa

Amer Aan said...

kak amy,
hehe

cik jannah
bio le..
men gle lg...
haha

Cik Peanut said...

tq2x jawab tag..hehehe..leh lah mengetag lagi..lalalalal...
ops, dah tua upanya incik green
hehehehe

en_me said...

rajinnyerr wat tag ghitewww.. salamms dr me dikejauhannns

Amer Aan said...

cik peanut,
ala...
xmo la tag lg...
hehe...

en_me,
slm perkenalan..