Follower's

[1/2/20011][8:39 AM]
I'm offline
haiii

Tuesday, March 3, 2009

Tag

Hye.I'm back...baru balik kerja ni...tiba-tiba ada tag pulak..

Tag ini dari Izzuddin

Ape nama penuh anda?

  • Amer Aan b. Ahmad

Nama apa yang anda harap itu nama anda?
  • Amer Aan is the best name, nak harap apa? mak ayah dah bagi nama ni pun dah cukup bangga..

Post 4 pictures latest korang yang esklusif yang xde sape tengok lagi
4 picture?
"tolong gelak ye..bila tengok gambar kereta mainan ni...hahaha"


Apa kenangan paling bermakna dalam jiwa raga anda?
  • Berjumpa gadis yang faham isi hati saya

Apa prinsip hidup anda?
  • Maju ke hadapan, jangan sesekali undur

Apa perangai anda yang paling buruk?
  • Memanjat dinding seperti spiderman...ekekek

Tulis di atas sekeping kertas n postkan juga
"ucapan anda kepada saya bersama tandatangan anda"

Tagkan 10 orang kenalan anda


Don't forget to comment when you are done reading

10 comments:

ladyeena said...

adoyai ini budak... berani betul dia men-tag eden... tkpe tkpe... tunggu la berabuk beraban baru aku wat tag ni. uwekkkkkk!

Amer Aan said...

xmo jwb xpe....
(dgn mke masam)

Amer Aan said...

xmo jwb xpe....
(dgn mke masam)

ladyeena said...

adoyaii... tu dia... siap 2 kali muka masam... meh eena perah muka tu wat juice... :P

Eazy Izzuddin said...

uits2..
thanks wat tag...
ehehe...
kenape kete mainan tuh?..
heheh
xD

SiS-lin said...

ok..nnti free sis bt oke...dok fikir2 jawaban dulu..

Amer Aan said...

eazy,
sje je buh pic kete tu..hehe..

lin,
ok..hehe

cikyuyu said...

ishhk,
kena tag!!?
agaag,
bile nk wat tag nie tak tahu la..
dah bpe tag b4 nie tak terbuat pon,
kah kah =D

fara said...

tag yg complicated but simple...

Amer Aan said...

uu,
kene jwb gak..
x kire...
haha..

fara
simple tag...
haha..