Follower's

[1/2/20011][8:39 AM]
I'm offline
haiii

Tuesday, April 14, 2009

Award for me and gift for me to you

Assalamualaikum semua..hari ini saya mahu bubuh award yang diberi oleh Mar, sebelum tu ada TIGA syarat untuk award ini, antara syarat-syaratnya ialah

Pastikan award ini di tampal di kawasan rumah anda.. Tak kira, kanan atau kiri, atas mahupun bawah.. Janji lekat di dinding yer!!
Berikan 5 sebab munasabah kenapa anda memilih blog ini sebagai blog ikutan anda.. Lebih kurang, apa yang membuatkan anda jatuh hati pada blog ini... cheewah.. Pastikan 5 tau!! Di larang sama sekali kurang, lebih takper..

  • blog yg cantik
  • susunan blog yg teratur
  • pemilik blog yang cantik...ehehehe
  • banyak bunga..hihi
  • warna ungu yang menawan

Please let me know when you've done it!!
  • Its done
Dan gift dari saya yang folow blog ijo saya dan ada syaratnya, ini syaratnya

Letak award ni di blog anda
Berikan 5 sebab kenapa anda memilih blog ini
Tulis sebarang komen pasal penghantar ini..



Don't forget to comment when you are done reading

10 comments:

kEy said...

yay~~~~~
dapat award, lalala~

Amer Aan said...

amik le

ファラ said...

oh.
kene amek la ea???

Amer Aan said...

x...
kene mkn..
agagaga...
amik la gift...
yg x seberapa tu

umi_e said...

kak e dapat gak ke award ijo ni :P

* kak e suka sangat dengan warna hijau ;) THANKS

** esok2 kak e bubuh kat blog sebagai modal untuk update n3 ekkkk :p

cIk JanNah said...

bg cik jannah x?

hik3

joegrimjow said...

napa suka blog ni?

suka kat ailen
lalala

Eazy Izzuddin said...

hiks..
ku follow mu kah?
he2
xD

umi_e said...

kak e dah buat tag ni tau... thanks ya amer...

* kak e antara yang wal follow sebab kak e suka blog amer yang cool ;)

Amer Aan said...

kak e,
ye kak amik la
ske blog sy?..
tq kak..
sy pon ske blog akak..

cik jannah,
amik je..
jgn lpe..
follow tau...
cikjannah...

joe,
ske kat alien..
alien mne tu...
alien pink ek...
hikhik..

eazy,
kene follow..
klu x follow..
x dpt award tu...
haha..
sila2 follow ye..

kak e..
thanks kak e