Follower's

[1/2/20011][8:39 AM]
I'm offline
haiii

Sunday, April 5, 2009

Pengakuan


Sorry,ini ada berkaitan tentang seorang pemuda membuat pengakuan di khalayak ramai tentang alien hijau

Di dalam dewan yang begitu ramai orang, seorang pemuda dengan tanpa segannya pergi ke atas pentas dan memberi pengakuan kepada semua orang 'Saya nak buat pengakuan sikit, saya bukan manusia saya alien dari planet ijo' suasana di dewan begitu riuh rendah sebaik saja mendengar pengakuan pemuda itu. sekumpulan polis bergegas ke dalam dewan itu dan pemuda itu panik berlari dari situ tanpa meninggalkan jejak

begitu la ceritanya..haha


Don't forget to comment when you are done reading

15 comments:

diLL said...

sengal~

Amer Aan said...

hahaha..
pemuda tu yg sengal..
haha

Eazy Izzuddin said...

hahaha...
kesengalan..
mengaruts..
ohoho
xD
=P

klu alien dr roswell bole jg...
=P
xD

ファラ said...

macam jawe la awk ni..
ijo..huuu

Amer Aan said...

eazy,
klu alien dr roswell
tros menyerah je..
haha..

qila,
sy bkn jawe..

AkuAyie said...

ahaha alien ijO sgt sengaL!! ko kne tag dlm blog aku! kalau blum buat, kne buat! haha

SiS-lin said...

suspen je le amer ni tau....isss alien larik sbb x tahan nk terkucir...hahahaha

chimera said...

ishhh... suka-suka je buat cerita tergantung mcm ni... ada smbungannya ke tak ni..

~ mizzAmy ~ said...

~ confirm pemuda tuh demam panas!! ~

nurain said...

kisah benar ke ni?gile ar..

ko jangan wat!!!!

Cik Peanut said...

ingat cik alien ijo wat betul2
hehehe
baru je niat nak pergi melawat kat penjara tadi
hehehe

Amer Aan said...

ayie,
alien mmg sengal...
hahaha
da buat la tag tu...

lin,
ye kot..
nengok polis..
nk serbu dia...
hahaha..

chime,
xde...
penulis mls..
nk taip ag..
haha..

kak amy,
pemuda tu...
smpi skrg x jumpe...
haha..

nurain,
kisah benar...
d planet ijo...

cik peanut,
kat mne..
penjara kajang..
haha..

ファラ said...

he...
bukan ye?
x..
ijo tu macam jawe cakap..
xjawe pun xp..
sy jawe...

Amer Aan said...

org igt..
sy ni..
jawa...
itu cme....
nickname je...
tp sy x jawe

inn said...

sengal-sengal.cukup tak?haha:D

ohh yea.baik kamu tulis sambungannya.

inn nk bace