Follower's

[1/2/20011][8:39 AM]
I'm offline
haiii

Monday, April 20, 2009

Favourite Outfit

Hye semua...di kesempatan ini saya ingin buat tag yang diberi oleh eazy ni
tak mahu buang masa ini rules untuk tag ni

1. Copy title kat atas tu.

2. Buat satu sedikit "kenyataan" tentang "Outfit" kegemaran korang,macam pendahuluan.

3. Cari "Outfit" kegemaran korang kat "Google Image Search"

4. Tak kire la ape segala occasion yang korang suke pakai macam gi party ke, gig ke, berak ke.

5. segale pakaian mestilah start dari kepale hingge ke kaki.tak kire la brape banyak pon. accessories pon boleh,yang rare,mane-mane pon boleh.janji termasuk dalam kategori pakaian.

6. letak caption kat setiap gambar.macam brand ke,lagi best kalo ngan harge skali.

7. lastly,buat kesimpulan tentang outfit favourite korang.lantaklah kalau korang ni perasan ke.

8. pedajal 6 orang member korang dengan menge"tag" mereka


Kepala

cermin mata boleh dikatakan aksesori tetap saya dan satu kemestian sebab saya rabun..hehe boleh dikatakan aksesori di kepala saya hanya cermin mata


Badan





suka pakaian yang simple macam ni


Kaki



suka kasut camni

ada yang saya tertinngal ke?


tak nak tag sesiapa...


Don't forget to comment when you are done reading

18 comments:

Eazy Izzuddin said...

hiks..
wat juge..
ehehe..
very da simple..
i like it..
xD

tp mana pic kamo amer..
hihi
xD

Amer Aan said...

alien ijo...
bertukar wajah..
haha..

secret face:P

Eazy Izzuddin said...

aish..
nk secrets2 ea..
=P
xD

cIk JanNah said...

kata nak away?
smpt lg update..
hahaha

Amer Aan said...

eazy,
secret..

cikjannah,
My trip has been postponed to next week

cIk JanNah said...

hahaa..
owh..
ptt la wangi jer blog ijo nieh~

hikss

cIk JanNah said...

hahaa..
owh..
ptt la wangi jer blog ijo nieh~

hikss

Amer Aan said...

eheheh

AkuAyie said...

simple, tp bergaya dowh.. huhu

kEy said...

yeahhhhhhhh~
sekali lagi aku terlepas dr ditag~
ni aku mao bg hadiah baldi aku kat k0 ni~
agaga~

cik siti penguin said...

nasib x tag sesape. ^^
eh kasut nike best~!

Amer Aan said...

ayie,
eheheh..
tq..

key,
nk baldi..
nk baldi ijo..
haha..

Amer Aan said...

cik siti,
ingt nk tag cik siti td..
hikhik

adol said...

aku pun suka pakai simple2 nie..

joegrimjow said...

besttt
sukew22

~ mizzAmy ~ said...

pakai spec rupanya budak nih. kehkehkeh....

Amer Aan said...

adol,
simple past tense...
agagag:P

joe,
pki yg simple je..

kak amy,
ye ye..
sy pki spec...

dakchomey said...

sungguh kasual anda yea..